Een spiksplinternieuw netwerk in het hele stadion.

En van een fysieke server naar werken in de cloud. Toen het contract met de internetleverancier afliep, zocht voetbalclub Top Oss binnen hun business club naar een nieuwe IT-dienstverlener. Als mede business club lid kwam M-IT Services direct in aanmerking. Over de samenwerking is operationeel manager Jurgen Wevers duidelijk.

“Om in voetbalbewoordingen te blijven: M-IT Services zat kort op de bal.”


 Bekijk de case study

Jurgen Wevers

“Ik vind M-IT Services prettig en transparant in de communicatie. Als ze een vraag niet kunnen beantwoorden, zijn ze daar eerlijk over. Vervolgens zoeken ze het uit en geven ze alsnog snel en kundig advies. Wat dat betreft zitten ze er bovenop.”


- Jurgen Wevers | TOP Oss -TOP Oss | Eerste divisie voetbal club

Je legt de link niet direct, maar goede IT en voetbal gaan hand in hand. Tenminste, volgens Jurgen Wevers, operationeel manager van Top Oss. “M-IT Services heeft de hele IT-infrastructuur verbeterd”, vertelt hij. “M-IT Services:

  • zorgde voor de transitie van een fysieke server naar een cloudomgeving;
  • zorgt dat de voetbalmail niet meer in spam terechtkomt;
  • optimaliseerde ons hele netwerk.”

Transfernieuws! Geen nieuwe voetballer, wel een nieuwe it-partner. M-IT Services regelde namelijk de transitie van werken op een fysieke server naar werken in de cloud. En we deden meer. Jurgen Wevers, operationeel manager van TOP Oss, deelt zijn ervaring.

Download de case study en lees het hele verhaal.


Download Case Study


TOP Oss Case Study