Cloud diensten bij mij in de buurt

Cloud diensten bij mij in de buurt
Geschreven door Marcel Martens op 04-03-2021 Laatst bijgewerkt op 22-03-2024

Het moment dat je de beslissing neemt om cloud technologie te omarmen, is de volgende grote stap het kiezen van een cloudserviceprovider bij jou in de buurt, die past bij je zakelijke behoeften. Het is belangrijk om samen te werken met een provider die je kunt vertrouwen, die gemakkelijk te vinden is, relevante ondersteuning biedt en innovatie weet te stimuleren.

Deze cloud dienstleveranciers zijn meestal externe organisaties die applicatietools, IT-infrastructuur, opslag- en back-upservices, connectiviteit en nog veel meer on-demand aanbieden. En het mooiste is: je betaalt alleen voor wat je gebruikt.

Als je klaar bent om de sprong naar de cloud te maken en je momenteel probeert de beste provider bij jou in de buurt te vinden, blijf dan vooral verder lezen, want wij leiden je op het goede pad.

   

Dingen om te overwegen

 

Deze keuze is essentieel voor je bedrijf, aangezien het handig is om een ​​langdurige en waardevolle relatie te hebben met de dienstverlener.

  • Het eerste dat we je aanraden om rekening mee te houden, is de werkelijke behoefte van je bedrijf. Voer een kleine zelfevaluatie uit die je vertelt waarvoor je de cloudservice nodig hebt. Ga ook na hoe je deze moet toepassen, om nog maar te zwijgen over het beschikbare budget.
  • Zorg ervoor dat je serviceprovider het ideale profiel heeft. Wees dus duidelijk over de kenmerken die niet onderhandelbaar zijn.
  • Zorg ervoor dat de betreffende provider beschikt over systemen voor het detecteren en voorkomen van inbraken, maar ook gekwalificeerd personeel om beveiligingsproblemen op te lossen, firewalls, hardware-isolatiemaatregelen, enz.
  • Specialisatie is ook belangrijk. We kunnen niet negeren dat alle bedrijven anders zijn, en dat geldt ook voor behoeften op het gebied van cloud diensten. In die zin moeten we een leverancier kiezen die onze specifieke behoeften begrijpt en hun technische kennis koppelen aan onze doelen. Bovendien moet het bedrijf ons specifieke hulpmiddelen aanbieden die de implementatie, het beheer en het bijwerken van onze software en de toepassingen ervan vergemakkelijken.
  • Het is ook van belang dat de aanbieder betaalbare diensten heeft. Wissel echter geen kwaliteit in voor enkele besparingen. Zorg ervoor dat de kosten van de diensten duidelijk zijn en goed te overzien, om onvoorziene kosten te vermijden die je budget aanzienlijk verhogen.
  • Evalueer tot slot de technische ondersteuning. Mogelijk heeft je bedrijf het op elk moment nodig, nog voor de werkdag begint of in het weekend. Onvoorziene gebeurtenissen kunnen oplossen is essentieel, en moet zeker  in overweging worden genomen bij het kiezen van de meest efficiënte aanbieder in de buurt.

   

M-IT Services

 

M-IT services is een naam die snel naar voren komt, wanneer je het hebt over cloud dienstverleners in Nederland. Ze zijn een toonaangevende dienstverlener op het gebied van cloud technologie. M-IT Services levert keer op keer verbeterde en gespecialiseerde capaciteit en diensten aan verschillende organisaties, waaronder het MKB, multinationals, overheids- en bedrijfsorganisaties, waar men aanvullende vaardigheden en ondersteunend personeel nodig heeft.

M-IT Services biedt lokale ondersteuning met bedrijfsoplossingen op locatie, en beschikt over diepgaande kennis van het product en de bijbehorende services. Zo brengen ze relevante vaardigheden en kennis samen om klanten volledig en toegewijd te ondersteunen.

M-IT-services beschikt over een team van ervaren professionals, van onder meer ingenieurs tot consultants, die ervaring hebben met complexe, bedrijfs kritische problemen en met veilige oplossingen.

    Hulp nodig? Neem contact met ons op Bekijk hier de ervaring van onze klanten  

in Blog
Cloud diensten bij mij in de buurt
Marcel Martens 4 maart 2021

Deel deze post

Labels

Onze blogs

Aanmelden om een reactie achter te laten
Cloud services en Covid-19