XLIX Recruitment logo


Als ondernemer zie ik nu het belang van veilig online werken


Een laptop die gestolen wordt. Een kapotte telefoon. Of bestanden die verloren gaan. “Dat gebeurt mij niet”, dacht Danny van Asperen daarover. Maar als eigenaar van XLIX Recruitment werkt hij veel online en met privacygevoelige documenten, zoals cv’s van kandidaten.


“Bart van M-IT Services overtuigde me om mijn IT aan te pakken om veilig online te werken. En daar heb ik geen spijt van.”


 Bekijk de case study

Danny van Asperen

“Al mijn bestanden zijn op één locatie opgeslagen en er is een back-up van gemaakt. Ook kan ik nu vanaf meerdere apparaten in mijn mail en bij mijn documenten. Aanpassingen worden realtime gesynchroniseerd. Zo verlies ik nooit belangrijke informatie.”


- Danny van Asperen | XLIX Recruitment -XLIX Recruitment | Werving en Selectie bureau


Danny van Asperen van XLIX Recruitment werkt veel met privacygevoelige documenten zoals cv’s. Met behulp van M-IT Services zijn deze gegevens nu extra beveiligd.


“Al mijn bestanden zijn op één locatie opgeslagen en er is een back-up van gemaakt. Ook kan ik nu vanaf meerdere apparaten in mijn mail en bij mijn documenten. Aanpassingen worden realtime gesynchroniseerd. Zo verlies ik nooit belangrijke informatie.” – Danny van Asperen.


Lees hoe XLIX Recruitment in contact kwam met M-IT Services en hoe hij de samenwerking heeft ervaren.


Download de case study en lees het hele verhaal.


Download Case Study


XLIX Recruitment Case Study