Alles over een veilig IT-systeem

Één pakket om Altijd Veilig in Bedrijf te zijn. Onze belofte:

binnen 39 dagen digitaal veilig, zonder tijd, geld of gegevens te verliezen.


Veiligheid voorop

Jij verdient de beste veiligheid voor jouw IT-systeem. Jouw nieuwe systeem moet jaren meekunnen met het pakket dat M-IT Services levert.

Opgeleide experts

Je zou nooit moeten twijfelen over wie er aan jouw IT-systeem werkt. Met M-IT Services kun je er zeker van zijn dat het de beste van de beste zijn!

Budgetvriendelijk IT-systeem

Jouw IT-systeem moet gewoon veilig en betrouwbaar zijn. De kosten hiervan hangen af van de oplossing die je kiest, de hoeveelheid applicaties en het aantal gebruikers ervan.


Waarom is Full Disk Encryptie zo belangrijk?

Jij moet je veilig voelen voor wat betreft over jouw digitale informatie. Daarom gaan we een stap verder dan BitLocker en gebruiken we ESET Full Disk Encryptie.


Hierdoor is, zelfs als iemand jouw laptop of pc steelt, alle informatie op het apparaat beschermd.

Full Disk Encryptie

Revieuw Anke de Laat | Ankevents

Waarom is tweestapsverificatie (2FA) zo belangrijk?

Niets geeft meer vertrouwen dan dat er niemand anders met je gegevens kan inloggen, zonder dat jij op het groene vinkje drukt.


Daarom gebruiken wij integraal tweestapsverificatie.


Mocht er dan toch een keer een onverwachte melding op je telefoon komen, bel ons dan zodat we het kunnen controleren.Revieuw Bart van Buuren | BVB

Tweestapsverificatie (2FA)


Wat zit er allemaal in het Altijd Veilig in Bedrijf pakket?

In de video leg ik het je stap voor stap uit wat er allemaal in het pakket zit en veel belangrijker nog: waarom we het erin gestopt hebben.

 • Microsoft 365 is de basis;
 • Automatisch dagelijkse back-ups;
 • Integrale tweestapsverificatie;
 • Bescherming tegen virussen, ransomware en andere vormen van cybercriminaliteit;Klik om er doorheen te bladeren.Wat zijn de eenmalige setup en migratie kosten en wat doen jullie daarvoor?

Ben jij ook het type ondernemer die wil weten waar je aan toe bent? Duidelijk, open en eerlijk zaken doen zit diep in het DNA van M-IT Services. Dat is dan ook de reden dat wij alles inrichten en overzetten voor vaste bedragen.

Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Wel zo handig...Waarom kiezen de meeste ondernemers voor Goud?

Voor € 102,50 per maand compleet ontzorgt. Er zijn veel verborgen kosten zoals de ondersteuning van je IT-er, diverse abonnementen die automatisch doorlopen en dan hebben we het nog niet over de schade bij productieverlies door storingen of een Ransomware infectie. Zo weet je precies waar je aan toe bent en heb je 3 jaar lang geen verassingen. Zo kun jij je focussen op waar jij goed in bent en regelen wij de rest 🚀. ▼
Meer informatie over het pakket           Plan een afspraak met MarcelBekijk uitgebreide case studies

klik gerust op de bedrijven om hun verhaal te horen. ▼

Case Study XLIX

ZZP case studie XLIX

“Al mijn bestanden zijn op één locatie opgeslagen en er is een back-up van gemaakt. Ook kan ik nu vanaf meerdere apparaten in mijn mail en bij mijn documenten.”

Case Study Settels

MKB+ case studie Settels

“Marcel acteert vanuit een passie voor ICT. Hij is overtuigend en legt helder uit wat een organisatie nodig heeft om een IT-inhaalslag te maken.” 

Case Study Top Oss

MKB case studie TOP Oss

Je legt de link niet direct, maar goede IT en voetbal gaan hand in hand. Tenminste, volgens Jurgen Wevers, operationeel manager van Top Oss. 

Veelgestelde vragen

Hier enkele argumenten die je wellicht aanspreken:

 • Next Business Day On-site garantie binnen de EU;
 • Gratis Tas en Bluetooth muis;
 • Geen investering;
 • Geen aparte installatie kosten van € 340,-
 • Je "gereedschap" zit in de kostenrekeningen i.p.v. op je balansposten;
 • Elke 3 jaar krijg je een nieuwe, dus je hoeft zelf niets meer te regelen;
 • Wij zorgen dat de laptop (zonder extra kosten) veilig afgevoerd wordt en jullie data gewiped wordt;
 • Met de retour gekomen laptop steunen goede doelen en het onderwijs waar deze een 2e leven krijgt;
 • Tot slot het gemakt, je hoeft zelf geen onderzoek meer te doen naar welke laptop het beste bij jullie past;

De verhuizing van je huidige IT-systeem naar ons systeem bestaat uit meer dan 180 stappen om te zorgen dat je gegevens altijd veilig zijn en dat je bedrijf tijdens het proces gewoon door kan gaan.

Dit eenmalige installatieproces kost normaal € 1360,- per bedrijf. Vaak hebben we een aanbieding voor € 980,-.

Daarbij komt, per gebruiker, een eenmalige vergoeding van € 340 voor het migreren van e-mail en gegevens.

Het duurt minimaal 2 volle dagen om (op de achtergrond) je huidige systemen te inventariseren, het nieuwe volledig geïntegreerde systeem te bouwen en vervolgens je systemen erop aan te sluiten.

Het tweede deel bestaat uit het overzetten van je e-mails en gegevens naar het nieuwe systeem, het opschonen van je desktop/laptop (het verwijderen van oude software en het installeren van de huidige software).

We controleren ook of je alles hebt wat nodig is om je werk voort te zetten.

Dit is afhankelijk van de hardware en de software die je gebruikt. Als je de nieuwste editie van Windows 10/11 Pro of MacOS gebruikt, dan bent je er helemaal klaar voor en heeft de installatie en migratie ongeveer 30 dagen doorlooptijd.

Als je apparatuur enigszins verouderd is, kan het nodig zijn om deze te upgraden, waardoor er 5-10 dagen bij komen. Er kunnen extra kosten aan verbonden zitten als je hardware te verouderd is, tenzij je voor Goud kiest natuurlijk want dan krijg je een HP Elitebook van ons.

Geen probleem, dit pakket kan gebruikt worden voor 1 - 250 gebruikers.

Geen enkel probleem, we hebben al heel wat klanten op afstand gemigreerd. Het draait allemaal om planning en communicatie. Je krijgt van ons de informatie die je binnen jouw organisatie kunt verspreiden.

Wij nemen het beheer van je Tenant bij Microsoft over. Wij zullen de licenties zo goed mogelijk bespreken en op elkaar afstemmen, zodat je niet te veel betaalt.

Wat er ook misgaat, wij helpen je. De gegevens worden alleen gekopieerd en niet verplaatst, dus je kunt ze niet kwijtraken.

Alle vereisten worden in de inventarisatiefase behandeld, zodat het 100% zeker is dat we het proces elke keer weer succesvol kunnen afronden.

We besteden er samen een paar uur aan en helpen je bij het opstellen van een lijst met de rechten die elke persoon in je organisatie nodig heeft om toegang te krijgen tot de gegevens en mailboxen om zijn of haar werk te kunnen doen.

Wij verzorgen dit voor je, zodat alle systemen geïntegreerd zijn en je gebruikers kunnen inloggen met slechts één gebruikersnaam en wachtwoord.

In het Brons pakket is geen support inbegrepen. Maar we zijn tijdens kantoortijden bereikbaar om je te ondersteunen wanneer dit nodig mocht zijn. (Support en beheer op basis van nacalculatie a € 89,68 per uur.)

In het Zilver en Goud pakket is support en beheer wel inbegrepen om er voor te zorgen dat jij lekker kan ondernemen zonder IT-problemen.

Bel ons zo snel mogelijk. We kunnen kijken of we het voor je kunnen repareren of dat we je op een andere manier een nieuw, kant en klaar (voor geïnstalleerd) systeem kunnen aanbieden, zodat jij je op je klanten kunt blijven richten.

Ja, natuurlijk; Echter als je niet weet hoe helpen we je graag met een supporttelefoontje.

Ja, in principe krijg je een laptop die nog niet eerder is gebruikt. Het kan wel zijn dat deze al wat langer op voorraad heeft gelegen bij ons.

* Verzekering voor laptop

Verzekering aan te schaffen door Opdrachtgever voor diefstal, vermissing, verlies en schade met een minimale te verzekeren bedrag van € 2.000,00.


Voor welke bedrijven is M-IT Services de beste keuze


  Accountantskantoren

  Dienstverleners

  Productiebedrijven

  Maakbedrijven

  Handelsbedrijven

  Technologiebedrijven

  Financiële instellingen

  Landbouw en voedselverwerking

  Bouw- en vastgoedbedrijven

  Logistiek en transport

  Milieu gerelateerde bedrijven

  Assurantiebedrijven

  Advocaatkantoren

  Makelaars

  Notariskantoren

  Onderwijsinstellingen

  Gezondheidszorg

  Energiebedrijven

  Toerisme en horeca

  OverheidsinstellingenMocht je een andere vraag hebben, stem hem dan hieronder

Wij houden ook niet van spam, we gebruiken je emailadres alleen om je vraag te beantwoorden. ▼


Wat gebeurt er precies als ik dit formulier invul?


Splits e-mailadressen met een komma.