M-IT Services Veldhoven

In de huidige wereld waarin we leven met de Covid-19-pandemie zijn er op alle niveaus vele veranderingen voelbaar; van sociale relaties tot de economie. Ondernemers van bars en restaurants, salons, kledingwinkels, supermarkten, en vele andere bedrijven in verschillende industrieën voelen de druk, terwijl ze vechten om hun merken overeind te houden. Als we deze pandemie straks wat meer onder controle hebben, zullen velen de deuren weer kunnen openen. Maar naast ‘de echte wereld’ is er ook een virtuele wereld die getransformeerd is door de crisis. Al meer dan 12,5 jaar helpen we bedrijven met hun automatisering en ICT-Systemen. Wil u informatie over systeembeheer in Veldhoven, lees hieronder dan eens wat de mogelijkheden zijn. 

M-IT Services Veldhoven

In de huidige wereld waarin we leven met de Covid-19-pandemie zijn er op alle niveaus vele veranderingen voelbaar; van sociale relaties tot de economie. Ondernemers van bars en restaurants, salons, kledingwinkels, supermarkten, en vele andere bedrijven in verschillende industrieën voelen de druk, terwijl ze vechten om hun merken overeind te houden. Als we deze pandemie straks wat meer onder controle hebben, zullen velen de deuren weer kunnen openen. Maar naast ‘de echte wereld’ is er ook een virtuele wereld die getransformeerd is door de crisis. Al meer dan 12,5 jaar helpen we bedrijven met hun automatisering en ICT-Systemen. Wil u informatie over systeembeheer Veldhoven, lees hieronder dan eens wat de mogelijkheden zijn.

Proactief systeembeheer 

Kijk jij uit naar een systeem voor jouw bedrijf in Veghel dat efficiëntie en tijdwinst oplevert? Dat je niet beperkt bent door de systemen zoals deze nu zijn?

Met M-IT Services als systeembeheerder in Veldhoven, ben je verlost van de hoeveelheid tijd die je kwijt bent met IT-problemen en krijg je ook nog eens het vertrouwen dat jouw gegevens goed beschermd zijn.

Met een geïntegreerd IT-systeem van M-IT Services:

 • Heb je geen stress over de gegevensbeveiliging.

 • Heb je de flexibiliteit om vanaf elke plek, op elk apparaat, op elk moment 100% veilig te werken.

 • Ben je het snelst in je markt en blijf je de concurrentie voor, terwijl je de verwachtingen van de klant overtreft.

ICT is namelijk een middel en geen doel op zich. Belangrijk is dat dit gewoon altijd werkt. M-IT Services helpt succesvolle bedrijven om binnen 39 dagen de juiste hard- en software te gebruiken in een veilige bedrijfsomgeving. Zonder tijd, geld of gegevens te verliezen.

 • Bespaar geld

 • Bespaar tijd

 • Beveilig data

M-IT Services als jouw lokale ICT-Partner in Veldhoven

Met M-IT Services als ICT-partner ben je er zeker van dat jouw data goed beschermd is. Daarnaast kun je overal on- en offline veilig aan het werk door de juiste systeembeheer in Veldhoven en ICT-diensten. 

De meest favoriete diensten op een rijtje:

 • Het Altijd Veilig in Bedrijf pakket

 • Betrouwbare en stabiele Internetverbindingen

 • Telefonie (VOIP) middels Microsoft Teams (Zeg maar bellen met je vaste telefoonnummer via Teams)

 • WaaS (Wi-Fi as a Service)

 • HaaS (Hardware as a Service) nooit geen investeringen meer, je huurt gewoon je werkplek zodat je precies weet wat je kosten zijn.

Verlies ook geen tijd meer met het zelf oplossen van IT-problemen. Met de M-IT Academy helpen we jouw organisatie van afhankelijk naar onafhankelijk,  zodat jouw organisatie zaken zelf kan regelen. Daarnaast staat M-IT Services voor openheid, transparantie en proactief, wat terug te zien is in onder andere de eenvoudig te hanteren content.

Volg de 3 stappen om ook Altijd Veilig in Bedrijf te zijn!

Evalueer

Wij evalueren je systemen en maken een momentopname van je huidige situatie.

Bouw

We bouwen een geïntegreerd IT-systeem welke je bedrijf ondersteunt.

Relax

Geniet van de rust in de wetenschap dat jouw IT goed geregeld is.

Systeembeheer in Veldhoven systeembeheer
De 3 voordelen van M-IT Services
 • Wij zijn altijd eerlijk en transparant over kosten. Je bespaart bij ons al gauw 27% op je ICT-kosten!
 • Wij zijn de systeembeheerder achter de schermen, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent.

 • We bieden ondersteuning waar en wanneer jij dat nodig hebt.

Hoe kan M-IT Services jou helpen met systeembeheer

Wij zijn dé ICT-specialist in Veldhoven en omstreken omdat wij naast een goede implementatie van de hard- en software, ook de systemen integreren. Hierdoor gaat de productiviteit en efficiëntie van jouw organisatie omhoog.

Wij regelen jouw systeembeheer in Veldhoven, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent en hebt geen zorgen meer over de veiligheid van alle gegevens.

people-min

Kunnen wij je ergens mee helpen?

We zijn direct bereikbaar

Wil je dat wij contact met je opnemen?

Laat hier je e-mail adres achter